دات گین در چاپ گراور
به عنوان یک اصل اول باید پذیرفت که افزایش ترام یا دات گین در چاپ گراور ، یک واقعیت است و افزایش ترام همیشه پیش خواهد امد. با این حال ، از طریق درک بهتر متغیرهایی که به افزایش بیش از حد نقطه منجر می شوند ، می توان این مشکل را به حداقل رساند.
افزایش ترام افزایش قطرترامهای ناقص یا نیمه است. اگر الگوی ترامها روی فیلم ۳۰٪ از قسمت تصویر را پوشانده و هنگام چاپ ۵۰٪ را پوشش دهد ، این یعنی ما ۲۰٪ افزایش کامل ترام داریم. بدین ترتیب ، افزایش کل ترام تفاوت عددی اندازه ترام ها مربوطه بر روی سطح چاپ شده است.
هر مرحله از مراحل چاپ ، از زمان ساخت سیلندر ، تا چندین مرحله از چاپ تصویر نهایی ، به افزایش ترام ها کمک می کند.
فهرست مطالب
دات گین در چاپ گراور
دقت کتید که همه نقاط به همان درجه رشد نمی کنند. بیشترین سطح افزایشترامها در نقاط میانی (۴۰٪ ، ۵۰٪ ، ۶۰٪) است. در بالای این محدوده ، نقاط به تدریج به یکدیگر تماس پیدا کرده و فضایی بینشان نخواهد بود. این واقعیت با مشخصات منحنی ضریب افزایش در مقابل مقادیر رزولوشن در شکل ۲ مشخص می شود
همه چیز درباره چاپ روتوگراور
در این مقاله اطلاعات متنوعی درباره ماشین آلات، طراحی، حکاکی، سیلندرسازی و آموزش چاپ گراور ارایه میشود.
بر روی تصویر کلیک کنید.
با افزایش رزولوشن، افزایش ترام بیشتر دیده می شود. این کاریکی از عواملی است که انتخاب رزلوشن را محدود می کند. در جدول ۱ نمونه ای از چگونگی افزایش ترام ناشی از افزایش رزلوشن با همان نقطه ارائه می شود ، زیرا رزلوشن رشد داشته است.افزایش اندازه ترام در پیش از چاپ می تواند اثر منفی داشته و سپس درچاپ خود را نشان بدهد.
در زمان تولید سیلند این نکته باید بررسی و کنترل شودو افزایش نقطه در این منطقه باید به کمتر از ۲٪ کنترل شود.افزایش نقطه درچاپ کاغذ خلاصه ای از چندین اثر است. هر وقت جوهر تقسیم می شود (پلیت به بلنکت ، وبلنکت به کاغذ) ، درجه ای از له شدگی وجود دارد.
این به نوبه خود باعث افزایش قطر فیزیکی نقطه چاپی یا همان ترام می شود. هنگامی که نقطه به کاغذ منتقل می شود ، متاثر ازمیزان جذب خواهد بود. این اتفاق در صفحه عمودی (داخل کاغذ)وهمچنین در پهلوها رخ می دهد و به افزایش قطر نقطه کمک می کند
اپتیکال دات گین
همچنین یک اثر نوری وجود دارد که در فرایند چاپ رخ می دهد. بعد از چاپ ترام ها (نقطه مکانیکی) ، چشم این نقطه چاپ شده را بزرگتر ازمقدار واقعی مشاهده می شود. این اثر خواهد دیدو در شکل ۳ نشان داده شده است. نور در کاغذ یا فیلم پراکنده می شود و مقداری از نور در زیر نقاط نیم کره قرار می توسط جوهر جذب می شود.
چراغ منعکس شده سایه ای را روی کاغذ می اندازد. این سایه را می توان با چشم و توسط یک تراکم سنج بازتاب کرد ، و همان اثر چاپ یک نقطه بزرگتر را دارد. در صورت برجسته تر بودن سایه و بستگی به کدورت و سطح بستر چاپی ، افزایش نقطه نوری می تواند بزرگتر باشد.
لازم است میزان فشار نقطه برای چاپ شما در شرایط عادی چاپ اندازه گیری شود و این به عنوان معیار شناخته می شود. برای هر رنگ ، صفحه ای را با هدف افزایش نقطه از مجموعه منفی اندازه گیری شده تهیه کنید. این مجموعه ای از مربع های تن است که معمولاً از ۵٪ نقطه تا ۹۵٪ نقطه شروع می شود. صفحات را اندازه گیری کنید تا نرخ رشد اندازه ترام ها را بدست اورید.
با استفاده از دانسیتومتر ، میزان افزایش ترام یا ناحیه ترام را روی فیلم برای هر مقدار درصد مورد نیازاندازه گیری کنید. تفاوت بین مقدار دلخواه و مقدار چاپ شده را یادداشت کنید.
تراکم سنج احتمالاً از معادله موری-دیویس استفاده می کند که تراکم محدوده مربع شکل را مشخص می کند. معادلات مختلف توسط تولیدکنندگان مختلف تراکم سنج استفاده می شود. این معادلات مختلف نتایج متفاوتی را به همراه خواهد داشت ، بنابراین دانستن اینکه از کدام معادله از دانسیتومتر استفاده می کند مهم است.
تبصره
تمام مقادیر گزارش شده از ناحیه میانه (۵۰٪) محاسبه می شوند.پس ازبررسی چاپ ممکن است در نظر بگیرید که افزایش نقطه برای چاپ بیش از حد است و ممکن است بخواهد روند را بهبود ببخشد. ممکن است با طی کردن روند فوق بتوانید منطقه خاصی را افزایش مقدار بیش از حد است از آن جدا کنید و در نتیجه روی این منطقه متمرکز شوید. متغیرهای زیر لیستی ازعواملی است که بر افزایش نقطه تأثیر می گذارند:
لازم به ذکر است که چگالی جوهر (ضخامت جوهر) تأثیر چشمگیری در افزایش ترام خواهد داشت. بنابراین ، بررسی و کنترل چگالی جوهر در طول اجرا بسیار مهم است به طوری که افزایش ترام در طول اجرا قابل کنترل و بررسی باشد.
همانطور که مشاهده می شود متغیرهای زیادی وجود دارند که می توانند بر افزایش ترام تأثیر بگذارند.نتیجه هر تغییر باید پس از تغییر در فرآیند چاپ مجددا بررسی شود. اگر در این کارچندین متغیر تغییر کرده باشند ، بازگرداندن این روند به کنترل ممکن است دشوار باشد.
راهنمای سیلندرسازی در چاپ روتوگراور
این مقاله توسط آقای مهدی قهرمانی که متخصص سیلندرسازی در چاپ گراور هستند در اختیار سایت پرینت مگ قرار گرفته است.
دیدگاهتان را بنویسید