نرخ عبور بخار آب یا رطوبت MVTR
نرخ عبور بخار آب یا رطوبت MVTR یکی از پارامتر های مهم فیلم های بسته بندی است. کنترل مقدار رطوبت موجود در بسته بندی برای حفظ مزه ،شکل و کیفیت محصول بسیار مهم است. بسیاری از مواد غذایی مثل لبنیات ،گوشت و غذاهای دریایی احتیاج به حفظ رطوبت داخل بسته بندی دارند.
فهرست مطالب
همه چیز درباره چاپ فلکسو
در این مقاله اطلاعات متنوعی درباره ماشین آلات، طراحی، چسب کلیشه ، مرکب و کلیشه چاپ فلکسو ارایه میشود.
بر روی تصویر کلیک کنید.
در حالی که مواد غذایی بسیاری مثل خشکبار ،اسنکها ،قهوهها احتیاج به یک محیط بدون رطوبت دارند تا مزه و شکل ظاهری خود را حفظ کنند.
در فیلمها از پارامتری بنام نرخ عبور بخار آب و یا رطوبت استفاده میکنند و مقدار عبور بخار آب را از فیلم نشان می دهد. هر چه این مقدار کمتر باشد یعنی رطوبت کمتر از فیلم عبور میکند و هرچه این مقدار بیشتر باشد یعنی بخار آب راحتر از این فیلم عبور میکند.
عوامل موثر بر مقدار نرخ عبور بخار آب MVTR
- ضخامت فیلم
- شکل مولکولی فیلم
- افزودنیهای استفاده شده در تولید فیلم
- و …
اگر احتیاج دارید که اطلاعات بیشتری از بهترین شرایط یک فیلم از نظر عبور رطوبت و اکسیژن داشته باشید ، باید با شخصی که تخصص بالایی در مورد تولید فیلم دارد مشاوره کنید.
درباره حمیدرضا پیوندی
متخصص چاپ افست و فلکسو، طراحی، پیش از چاپ و چاپ
نوشتههای بیشتر از حمیدرضا پیوندی
دیدگاهتان را بنویسید